Vraag of hulp nodig ? Bel ons op 020 8081511.

Log eerst in om de prijzen te kunnen zien en om te kunnen bestellen.

Over Powerball Europe

Wie zijn wij?

Powerball Europe is onderdeel van een klein bedrijf opgebouwd door drie enthousiaste ondernemers.

Als we een nieuw product hebben gevonden dat aan onze persoonlijke eisen voldoet dan zetten we alles in het werk om dit product tot een succes te maken. Zo hebben we in het verleden al een flink aantal populaire gadgets op de markt gebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uberorbs, magnetoids, i-tops, de gripmaster en natuurlijk de Powerball. Het verkopen van deze laatste twee producten is inmiddels onze core business geworden.

Dit is wat we doen

Dit bedrijf is onze broodwinning. Daarom is het voor ons belangrijk om kwaliteit te leveren op alle gebieden zoals de klantenservice, kwaliteit van de producten en het bieden van een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Dat is ook de reden dat we heel serieus met het product en met de klant om willen gaan. Tevreden klanten zorgen niet alleen voor meer klanten maar zorgen er ook voor dat wij ons werk simpelweg leuk blijven vinden. Fluitend naar je werk, daar zijn we inmiddels aan gewend; dat is een goed gegeven voor potentiele klanten. En we willen nooit meer anders!

Waarom de Powerball?

De Powerball voldoet aan al onze eisen die we van een product verlangen om het te willen verkopen. We kunnen er helemaal achter staan en het vol overgave aan iedereen aanbevelen. Dingen verkopen waar je niet achter staat past niet bij ons en doen we gewoon niet.

Een paar van deze voorwaarden als voorbeeld:

  • is positief: Powerballen maakt fitter en lost indien van toepassing problemen op.
  • is leuk: Powerball is gewoon hardstikke leuk.
  • is betaalbaar: de drempel is niet te hoog en zelfs in crisistijd zijn er genoeg mensen die een Powerball kunnen betalen.
  • is kwaliteit: de officiele Powerballs die wij inkopen zijn van hoge kwaliteit. We kunnen het vol trots verkopen en hebben bovendien weinig gedoe met reparaties en retouren.
  • is populair: natuurlijk is het ook belangrijk dat er veel mensen op een Powerball zitten te wachten. Anders kunnen wij er niet van leven natuurlijk.
  • het werkt. Klinkt simpel maar het is nog niet zo makkelijk om een product te vinden dat aan alle bovenstaande eisen voldoet en ook gewoon echt werkt. Omdat we zelf in aanraking zijn gekomen met de Powerball om RSI op te lossen weten we hoe goed het doet wat het moet doen.

Waarom kiest u voor ons?

Powerball Europe heeft jaren ervaring op het gebied van Powerballs. We weten precies wat je met een Powerball kunt doen en wat je er aan kunt hebben. Daar adviseren we ook graag in. Omdat we zelf groot inkopen kunnen we voor zeer aantrekkelijke prijzen leveren. Zeker bij grotere aantallen.

Daarnaast hebben we de beschikking over een technische dienst en een helpdesk die u kunnen ondersteunen met eventuele problemen. Gelukkig zijn die maar heel weinig nodig. Ook kunnen we op lokatie trainingen verzorgen.

Ons bestelsysteem is verder erg goed beveiligd; de betaalpagina's worden door onze payment-provider Adyen gehost op hun eigen platform. Op die manier kunnen we dezelfde veiligheid garanderen als grote webwinkels zoals bijvoorbeeld de bijenkorf, klm, vodafone, etc. die op exact dezelfde manier werken met Adyen.

Waar zijn we gevestigd

Powerball Europe heeft een loods (pakhuis) en een kantoor. U kunt ons alleen bezoeken op ons kantooradres.

Bezoekadres: Oosterdijk 39
2e verdieping. Melden bij receptie
8601 BP Sneek

Adres loods (logistiek) Powerball Europe
Slotermeer 5/5
8502TM Joure

 

Tot slot; ons bedrijf is inmiddels ruim 7 jaar actief in het handelen van de gezondste en leukste gadget die wij kennen; de Powerball. Hopelijk wordt jij ook een van onze tevreden klanten!

Team Powerball Europe
We staan voor je klaar!